FREERUNNING/ PARKOUR

FREERUNNING/ PARKOUR

FREERUNNING/ PARKOUR

Als je een sport wilt beoefenen waar niks je in de weg staat, dan is FREERUNNING/ PARKOUR zeker iets voor jou. Het is een manier om snel, vloeiend en efficiënt voort te bewegen. Daarnaast is bij freerunning ook het spectaculaire aspect, zoals salto’s en andere ‘tricks’, belangrijk. De freerunner gaat op zoek naar zijn eigen grenzen en nieuwe uitdagingen. Kracht, lenigheid, uithouding, controle en risicobeperking komen aan bod. Met speciaal freerunning-materiaal oefen je er op los: kubussen, boxen, baren en banken... niets vormt nog een obstakel.

Parkour C en D (starters)

Deze lessen zijn voor sportievelingen die de sport Parkour en Freerunning willen leren kennen. Hier leer je alle basisvaardigheden, ze zijn een must om over de obstakels te kunnen springen.

Parkour A en B (gevorderden/ experten) - 

NA SELECTIE

Beheers je de basisvaardigheden? Zijn Pressicions, vaults en cat leaps geen onbekende meer, dan leer je alle basisbewegingen vlot achter elkaar te koppelen tot één vloeiende beweging. Bovendien worden de moves een tikkeltje complexer. Gymnasten die voorgaande goed beheersen, zullen ook kennis kunnen maken met meer complexe tricks, flips en flows.

Contact : jefdenruyter12@gmail.com

Trainingen
Vanaf 3e leerjaar

Parkour D
maandag
18:30-19:30
PARKOUR C
zaterdag
12:30-13:30
PARKOUR A en B

na selectie

zaterdag
13:30-15:00


Selectienormen

Selectie gebeurt aan de hand van een TESTMOMENT tijdens een les. Deze testmomenten gaan door tussen 26 mei en 6 juni 2024 of bij de start van het nieuwe sportjaar van 2 tot 13 september 2024. In die periode kan je een les komen volgen op de uren van de groep waarvoor je wil inschrijven en zal de lesgever beslissen in welk niveau je kan starten. Enkel na akkoord van de lesgever, kan je inschrijven voor PARKOUR A en B.

*na selectie - contact : jefdenruyter12@gmail.com


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x