Over ons

Over ons

Missie

GymClub Tienen heeft tot doel de lichamelijke ontwikkeling en het welzijn van al haar leden te bevorderen door de organisatie van een zo ruim mogelijk aanbod van de diverse disciplines binnen de gymnastiek. De activiteiten richten zich zo breed mogelijk naar alle leeftijden, zowel op recreatief als competitief vlak, binnen een kwalitatief en medisch verantwoord kader, dit alles ongeacht geslacht, leeftijd of bevolkingsgroep.


Visie

GymClub Tienen heeft tot doel de lichamelijke ontwikkeling en het welzijn van al haar leden te bevorderen door de organisatie van een zo ruim mogelijk aanbod van de diverse disciplines binnen de gymnastiek. De activiteiten richten zich zo breed mogelijk naar alle leeftijden, zowel op recreatief als competitief vlak, binnen een kwalitatief en medisch verantwoord kader, dit alles ongeacht geslacht, leeftijd of bevolkingsgroep.Kernwaarden

Succes

We danken ons succes door elke dag een stap vooruit te zetten en er is de ultieme wil om elke dag te verbeteren.

Respect

We handelen vanuit gelijkwaardigheid en wederzijds respect. Men heeft waardering voor het bestuur, de leiding en de vrijwilligers die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor het vele gymplezier. Men heeft respect voor onze gymnasten die zich wekelijks inzetten om iets nieuw te leren. Vaak gaat dit met menselijke emoties als ze daar wel of niet in slagen. Teleurstelling en vreugde, het hoort er allemaal bij.

Kwaliteit

We bieden een duidelijk en gestructureerd gymaanbod aan voor iedere gymnast op een uitdagend en aangepast niveau. We laten onze jongste gymnasten op een kwalitatieve, leuke en gevarieerde manier in een veilige omgeving bewegen. Op die manier worden kinderen voorbereid om gymnastiek levenslang te beoefenen. Daarnaast dragen wij indirect bij aan een gezonde leefstijl en verbinden wij mensen duurzaam met elkaar.

Bruisend

We willen de meest actieve en bruisende gymclub zijn. Het is van het grootste belang voor de club dat de gymnasten, ouders, leiding en vrijwilligers zich thuis voelen en met plezier  afzakken naar de club, dit zowel voor trainingen en voor alle andere activiteiten. Het doel is om van de club één grote familie te maken.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x