API

Welkom bij het API Team - Uw Aanspreekpunt voor Integriteit

Bij Gymclub Tienen streven we ernaar om een veilige, eerlijke en ethische omgeving te creƫren voor al onze medewerkers, leden en belanghebbenden. Het API Team, oftewel het Aanspreekpunt voor Integriteit, speelt een cruciale rol in het handhaven van deze waarden en normen in onze organisatie.

Wat doet het API Team?

Het API Team is belast met het bevorderen van integriteit, eerlijkheid en respect binnen onze organisatie. We fungeren als een vertrouwelijk aanspreekpunt voor medewerkers, leden en andere betrokkenen die te maken hebben met zaken die de integriteit van onze organisatie in het geding brengen. Onze belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten:

  • Vertrouwelijke Klachtenbehandeling: We bieden een veilige en vertrouwelijke ruimte voor het melden van zorgen, klachten of ethische dilemma's.

  • Onderzoek en Begeleiding: We onderzoeken meldingen zorgvuldig en nemen passende maatregelen om problemen aan te pakken en de integriteit te herstellen.

  • Voorlichting en Bewustwording: We werken aan het bevorderen van een cultuur van integriteit en respect door middel van educatieve initiatieven en bewustmakingscampagnes.

Contacteer Ons

Het API Team staat altijd klaar om uw vragen, zorgen of meldingen te ontvangen. U kunt ons bereiken via johanpuyneers@gmail.com of bracavalvalerie@hotmail.com.

Johan Puyneers en Valerie Bracaval

Team API

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x