KLEUTERGYM

KLEUTERGYM

KIKKERVISJES en KIKKERS

Kleuters vanaf 2,5 jaar (instapklas) kunnen wekelijks kleuterturnen volgen. De allerkleinsten volgen les bij de kikkervisjes. Vanaf de 2e kleuterklas volgen de kleuters les bij de kikkers. Er worden verschillende lesmomenten aangeboden, zodat de groepen niet te groot zijn. Kleuters kunnen daarom inschrijven in een groep naar keuze. Ook dit sportjaar gaan de lessen door zonder begeleiding van ouders.

Bijkomende informatie vindt u ook via onderstaande knop.

KIKKERVISJES

Leeftijd 2,5 jaar (instapklas en 1e kleuterklas) 

Kikkervisjes A
zondag
09:30-10:20
Kikkervisjes B
zondag
10:30-11:20
Kikkervisjes C
zondag
11:30-12:20
Kikkervisjes D (vanaf januari)
zondag
11:30-12:20


KIKKERS

Leeftijd 2e en 3e kleuterklas

Trainingen 3 mogelijke lesmomenten met telkens een maximum van 32 kleuters

Kikkers A
zondag
09:30-10:20
Kikkers B
zondag
10:30-11:20
Kikkers C
zondag
11:30-12:20
Kikkers D
zaterdag
09:00-09:50

Multigym Kikkers

Gymnasten van 2e en 3e kleuterklas kunnen bij ons genieten van een brede motorische ontwikkeling. Gymplezier staat hierbij centraal. Mama, papa of grootouder begeleiden de Multigym Kikker mee zodat ze op een toffe en kwaliteitsvolle manier kunnen bewegen, waarbij ze samen op ontdekking kunnen gaan, veel plezier belevenen samenleren.

Multigym Kikkers

Leeftijd 2e en 3e kleuterklas

Trainingen 1 mogelijk lesmomenten met telkens een maximum van 32 kleuters

Kikkers multigym
Woensdag
14:00-15:00


Nieuw

Ons kleutergym biedt:

• Een breed gamma aan van motorische grondvormen van bewegen: bewegen op muziek, springen en landen, evenwicht, klimmen en klauteren, trekken en duwen, steunen, hangen en zwaaien en balvaardigheden. Het aanbieden van de grondvormen van bewegen als totaalpakket, zorgt er voor dat de kinderen in de gymles optimaal motorisch worden ontwikkeld.

• Bewegend leren aan, het stimuleert de cognitieve functies, de motoriek en de sociale - emotionele ontwikkeling van de jonge gymnasten. Zo leren kleuters in een spel: cijfers, letters, kleuren en vormen herkenen, tellen tot 10, volgorde van grootte, bewegingen van dieren nabootsen, ... De voordelen van bewegend leren zijn leuk en gezond voor je lichaam en heeft een positieve invloed op de hersenactiviteiten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x