Opendeurdag

Opendeurdag

Ontdek de Wereld van Gymnastiek bij Gymclub Tienen tijdens het Jaarlijkse Opendeurweekend!

Gymclub Tienen nodigt ouders, leden en nieuwsgierige sportliefhebbers uit om deel te nemen aan ons jaarlijkse Opendeurweekend. Dit is dé gelegenheid om kennis te maken met onze club, onze getalenteerde trainers en de opwinding van de gymnastiekwereld.

Tijdens dit spannende evenement kunt u verwachten:

Demonstraties door Onze Getalenteerde Gymnasten: Laat u verbazen door de behendigheid en kracht van onze gymnasten terwijl ze hun vaardigheden tonen in verschillende disciplines.

Meet & Greet met Onze Trainers: Leer onze deskundige trainers kennen en ontdek hoe ze onze gymnasten begeleiden naar succes.

Rondleiding door onze Faciliteiten: Verken onze state-of-the-art gymnastiekruimte en ontdek de voorzieningen die we bieden om de groei en ontwikkeling van onze leden te ondersteunen.

Informatie over Lidmaatschap: Kom alles te weten over ons lidmaatschap, trainingsprogramma's en de voordelen van deel uitmaken van onze geweldige club.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen tijdens ons Opendeurweekend. Het is een geweldige kans om de passie voor gymnastiek te delen en te ontdekken wat onze club te bieden heeft.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x